Olajcsere

Kivillant az olajcsere ikon a műszerfalon? Az elmúlt egy évben nem cserélt olajat és szűrőket? Márkafüggetlen szervizünk egyik gyors szerviz szolgáltatása az Azonnali Olajcsere.

Ez esetben elég csak felhívni minket telefonon vagy küldeni egy üzenetet a megadott email címünkre és akár azonnal vagy aznap is jöhet a szükséges  olajcserét elvégeztetni. Castrol, MOBIL, OMV és AGIP motorolajokkal végezzük  az olajcserét, német MANN, Champion és Bosch szűrőket cserékünk. Olcsó, távol keleti, gyenge minőségű alkatrészt vagy kenőanyagot szervizünk nem használ!

Gyors szerviz szolgáltatásunk egyik legnépszerűbbje az olajcsere, mely valóban gyors szolgáltatás, mivel átlagosan 30-35 perc alatt készen vagyunk autójával.  Természetesen vannak különleges műszaki tartalommal megáldott autók, ám ezek esetében is igyekszünk 50 percen belül maradni.

A járművet megemeljük emelőn majd a fáradt motorolaj leengedését követően cseréljük olajszűrőjét, levegőszűrőjét, kérésre pollenszűrőjét. Lehetőség van az üzemanyagszűrő cseréjére is. Járművébe kizárólag minőségi, ellenőrzött olajat töltünk, tartózkodunk az olcsó, gyengébb minőségtől, az egyéb távol-keleti „no name” márkáktól. Ugyanez vonatkozik a szűrőkre is , igyekszünk a gyári vagy gyári minőséghez közeli szűrővel ellátni járművét.  Mindez persze árkérdés is, ám honlapjainkon található árkalkulációk is min. német gyártású szűrőket takarnak. Csak azokat használjuk, amelyekkel az elmúlt 18 év szerviz tapasztalatunk alapján nem volt problémánk.

Ügyfeleink részéről visszatérő kérdés, hogy miként lehet autójuk olajcseréjét ilyen olcsón elvégezni? A válaszunk ez esetben mindig az, hogy amennyiben mind ár- mind szolgáltatás minőség tekintetében elégedett az ügyfél, úgy biztosan visszatér hozzánk, vagyis a profizunk ugyanannyi lesz, mint egy drágább szervizben, legfeljebb két alkalommal találkozunk autójával.

 

No Comments Yet.

Leave a reply

A captcha határideje lejárt. Kérjük próbálja újra.