Biztosításkötés

Kötelező biztosítás használt autó vásárlásakor is azonnal meg kell, hogy legyen, amint az adásvételi szerződés megszületik. Nagy rizikót vállal, aki akár egy napig is fedezet nélkül kocsikázik, hisz amint bekerülünk a közúti forgalomba, bármi megtörténhet. A kötelező biztosítás pedig abban az eseteben bír nagy jelentőséggel, amikor mi okozunk egy másik félnek kárt.

Használt gépjármű adásvétele során tehát minden alkalommal az új tulajdonos, illetve üzembentartó új kötelező biztosítási szerződést kell kössön a saját nevében, az eladó kötelezőjével már nem autózhat, ez az adásvétel pillanatában elveszti érvényességét. Amikor megvásárolunk egy használt autót, az adásvétel napja kell, hogy az új biztosítás keltének napja legyen. Erre nagyon figyelni kell, mert csak addig örülhetünk az újonnan vett autónak, amíg meg nem kapjuk a fedezetlenségi díjról szóló csekket, sőt még az is előfordulhat, hogy a forgalmi engedélyt bevonják.

A Savoya Autópark használtautó kereskedés minősített pénzügyi partnerei készséggel nyújtanak segítséget Önnek, amennyiben az autóvásárláshoz hitelre, kölcsönre lenne szüksége.

Biztosításkötés előtt forduljon hozzánk bizalommal, partnereink pedig ingyenes tanácsadással segítik Önt a céljaihoz és lehetőségeihez mért legjobb konstrukció megtalálásában a banki ajánlatok között!

  • Segítünk a papírmunkában!

    Segítünk a papírmunkában!

    Hitelre lenne szüksége a használtautó vásárlásához? Megbízható szervízt keres? Vagy egyszerűen csak másra bízná az átíratás felesleges papírmunkáit? A Savoya…

    Bővebben